OPĆINA STARI GRAD SARAJEVO U PARTNERSTVU SA RAZVOJNIM PROGRAMOM UJEDINJENIH NACIJA RASPISUJE:

JAVNI POZIV ORGANIZACIJAMA CIVILNOG DRUŠTVA/NEVLADINIM ORGANIZACIJAMA ZA PREDAJU PRIJEDLOGA PROJEKATA U SKLOPU PROJEKTA REGIONALNI PROGRAM LOKALNE DEMOKRATIJE NA ZAPADNOM BALKANU (ReLOaD)

ReLOaD je regionalni projekat kojeg finansira Europska unija (EU), a implementira Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP) u šest zemalja/teritorija Zapadnog Balkana i to: Albanija, Republika Sjeverna Makedonija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Kosovo* i Srbija.

Općina Stari Grad Sarajevo i projekat ReLOaD pozivaju sve organizacije civilnog društva (OCD)/nevladine organizacije (NVO) iz Bosne i Hercegovine da dostave prijedloge projekata. Poziv je otvoren od 16. maja do 27. juna 2019. godine.

Sva potrebna dokumentacija se može preuzeti na ovom linku.

Dokumentacija za prijavu na javni poziv za Općinu Stari Grad Sarajevo također se može preuzeti od 16. maja do 27. juna 2019. godine, slanjem zahtjeva sa nazivom zainteresovane organizacije na e-mail: registry.ba@undp.org selma.velic@starigrad.ba, sanin.hadzibajric@starigrad.ba, ili lično preuzimanjem na sljedećoj adresi: Općina Stari Grad Sarajevo, Kancelarija br. 507 i 508 (Objekat A), Zelenih beretki 4, 71000 Sarajevo.

 

[1]Ova oznaka ne dovodi u pitanje stavove o statusu i u skladu je sa Rezolucijom UNSCR 1244/1999 i Mišljenjem Međunarodnog suda pravde o kosovskoj Deklaraciji o nezavisnosti.

 

UNDP UNDP širom svijeta