--- Image caption ---

Tri partnerske opštine/općine -Pale, Sokolac i Vogošća - od 21 koji učestvuju u Regionalnom programu lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu (ReLOaD), objavili su rezultate javnog poziva za organizacije civilnog društva(OCD)/nevladine organizacije(NVO) koje su predale prijedloga projekata.

Na poziv su se mogle prijaviti sve OCD/NVO iz Bosne i Hercegovine, sa prijedlozima projekata koji su u skladu sa definiranim prioritetnim oblastima i razvojnim ciljevima općina/opština i gradova. Sredstva za odobrene projekte će biti dodijeljena u iznosima od 10.000 KM do 70.000 KM. Projekti  traju od 5 (pet) do 9 (devet) mjeseci, i sprovodit će se u periodu od maja 2018. do januara 2019. godine.

Na linkovima ispod, objavljeni su rezultati javnih poziva za organizacije civilnog društva u sklopu ReLOaD projekta za sljedeće partnerske opštine/općine:

Regionalni program lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu (ReLOaD) je trogodišnji regionalni projekat kojeg finansira Evropska unija (EU), a implementira Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP).  

UNDP UNDP širom svijeta